Okul Aile Birliği Toplantısı Yapılacaktır

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTI DAVETİYESİ

Sayın velimiz; Okulumuzun Okul Aile Birliği olağan genel kurul toplantısını yapmak, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında yapılacak faaliyetleri görüşmek üzere aşağıdaki gündem maddeleri kapsamında genel kurulumuz 28.09.2023 Perşembe günü saat 11:00'de İlçemiz Kapalı Spor Salonu’nda yapılacaktır. Unutmayalım ki genel kurulumuza katılımınız ile okulumuza, bize ve öğrencimize vereceğiniz destek önemdir. Okul Aile Birliğimizin çalışmalarına destek olabilmek için toplantıya katılmanızı önemle rica ederim.

C.İlhan DARBAZOĞLU

GÜNDEM MADDELERİ

1. Saygı duruşu.

2. İstiklal Marşımızın okunması.

3. Okul-Aile Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan SEVİM’in açılış konuşması.

4. 09/02/2012 tarih ve 28199 sayılı Resmî Gazetede yayınlanan M.E.B. Okul –Aile Birliği Yönetmeliği hakkında açıklayıcı bilgilerin verilmesi.

5. Geçici Divan Kurulu’nun oluşturulması.

6. Yönetim Kurulu faaliyet raporunun okunması.

7. Denetim Kurulu faaliyet raporunun okunması.

8. Yönetim ve Denetim Kurulları faaliyet raporlarının görüşülmesi ve ibrazı.

9. Okulumuzun ve öğrencilerimizin ihtiyaçları dikkate alınarak hazırlanan tahmini bütçenin görüşülmesi.

10. Okul-Aile Birliği Yönetim Kurulu’nun oluşturulması.

11. İhtiyaçların giderilmesine yönelik yönetim kurulunun yetkilendirilmesi.

12. Denetleme Kurulu’nun seçimi.

13. M.E.B.İlköğretim ve Orta Öğretim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliğinin 9.maddesi gereği gönüllü velilerin görev ve sorumluluklarının tanıtılması.

14. Okulumuz öğrencilerinin sosyal etkinliklerine yardımcı olacak gönüllü velilerin seçiminin yapılması. Gönüllü veli başvuru formlarının (Ek-10) dağıtılması.

15. Okulumuzda kurulacak kurul ve komisyonda görevlendirilecek Okul-Aile Birliği üyelerinin seçilmesi.

16. Okulumuzun genel durum ve ihtiyaçlarının seçilmesi.

17. İhtiyaçların giderilebilmesi için alınacak tedbir ve öneriler.

18. Millî Eğitim Bakanlığına bağlı Öğrencilerin Kılık ve Kıyafetleri,

19. Öğrencilerin okul içinde ve sınıflarda derslerini aksatacak şekilde cep telefonu kullanmaları ve bu türden cihazlarla sınıflara girilmemesi konusunda önlemler alınacak,

20. Velilerin okul ziyaretleri ve öğretmenlerle görüşmelerinin daha nitelikli, düzenli ve sağlıklı olması için okullar tarafından yapılacak planlamalar,

21. Öğrenci temizlik durumları.

22. Öğrenci beslenmeleri.

23. Öğrenci devam ve devamsızlıkları.

24. Öğrencilerin okula geliş ve dönüşleri.

25. Öğrenci araç ve gereçleri.

26. Veli-öğrenci, veli-öğretmen ilişkileri.

27. Dilek, istek ve temenniler.

28. Kapanış.

Yayın: 25.09.2023 - Güncelleme: 25.09.2023 16:41 - Görüntülenme: 78