Şbt

29.02.2024 Perşembe günü saat 13.25'te Anafartalar Ortaokulu Toplantı Salonu'nda okulumuz psikolojik danışmanı Nursema ULUTAŞ velilerimize "Çocuğumuzun Dijital Rehberi Olmak" konulu seminer verecektir. Tüm velilerimiz davetlidir. Lütfen katılım sağlayalım.

Ara

Ailelerimizin çocuk yetiştirme süreçlerine destek olması amacıyla Temel Eğitim Genel Müdürlüğümüz tarafından Aylık Aile Eğitim Bülteni hazırlanmıştır. Bültenimizin tüm eğitimcilerimize, ailelerimize ve dolayısıyla çocuklarımıza faydalı olması dileğiyle.

Aylık Aile Eğitim Bülteni İçin Tıklayınız.

Ara

21.12.2023 Perşembe günü saat 13.25'te Anafartalar Ortaokulu Toplantı Salonu'nda okul psikolojik danışmanlarımız velilerimize "Akran Zorbalığı" konulu seminer vereceklerdir. Tüm velilerimiz davetlidir. Lütfen katılım sağlayalım.

Ara

14.12.2023 Perşembe günü saat 13.25'te Anafartalar Ortaokulu Toplantı Salonu'nda okul psikolojik danışmanlarımız velilerimize "Psikolojik Sağlamlık" konulu seminer vereceklerdir. Tüm velilerimiz davetlidir. Lütfen katılım sağlayalım.

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTI DAVETİYESİ

Sayın velimiz; Okulumuzun Okul Aile Birliği olağan genel kurul toplantısını yapmak, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında yapılacak faaliyetleri görüşmek üzere aşağıdaki gündem maddeleri kapsamında genel kurulumuz 28.09.2023 Perşembe günü saat 11:00'de İlçemiz Kapalı Spor Salonu’nda yapılacaktır. Unutmayalım ki genel kurulumuza katılımınız ile okulumuza, bize ve öğrencimize vereceğiniz destek önemdir. Okul Aile Birliğimizin çalışmalarına destek olabilmek için toplantıya katılmanızı önemle rica ederim.

C.İlhan DARBAZOĞLU

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı ders giriş-çıkış satlerimiz aşağıdaki gibidir.

Tem

Okulumuzda 4. sınıf öğrencileri için yaz kursları 11/07/2023 tarihinden itibaren başlamıştır. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 13:30-15:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

Aşıklar Diyarı Satranç Turnuvası

Nis

Okulumuzda Sınıf Öğretmeni Tuncay LAÇİN koordinesinde okul içi satranç turnuvası başlamıştır. Her sınıf düzeyi kendi içinde yarışacaktır. Karşılaşmalar okul çıkışı 4-D sınıfında gerçekleştirilecektir. Katılım gösteren tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Nis

Kıymetli veliler,

Okulumuzda ihtiyaç sahibi ailelerimiz için Ramazan Ayı münasebeti ile yardım kampanyası başlatılmıştır. Katılım tamamen gönüllülük esasına dayalı olup herhangi bir alt veya üst limit yoktur. 07/03/2023 cuma gününe kadar yardımlarınızı bekliyoruz. Yardımlarınızı sınıf öğretmenlerine veya idareye teslim edebilirsiniz. Ayrıca ihtiyaç sahibi olup bilgimiz olmayan ailelerimiz oluyor yine sınıf öğretmenlerimize veya idareye bilgi vermeniz önemle rica olunur. Şimdiden teşekkür ediyoruz.

Mrt

Sivas Valiliğimiz ve Sivas Belediye Başkanlığımız tarafından, afetzede çocuklar için "Yaraları Sarıyoruz; Oyuncak Arkadaşım Bağış Kampanyası" başlatılmıştır. Bağış kampanyası için okulumuzda gönüllülük esasına dayalı olarak, afet bölgesindeki çocuklara gönderilmek üzere oyuncaklar toplanacaktır. Kampanyaya destek olmanız bizi sevindirir